Digital Printing Blog

Photoshop grunder

Hej! Postar här blandat info och övningar som jag samlade här för Baskursen i Photoshop för textiltryck.
Om du inte alls kan Photoshop rekommenderar jag starkt att kolla genom postade här funktioner och menyer i photoshop, det kommer att bli intensiva 2 dagar och det har visat sig att  förberedelse kan hjälpa väsentligt i hur mycket man får ut från kursen. Bilder är frpn Photoshop  CS3 men det ser likadant ut mer eller mindre i alla CS versioner. Många funktioner och menyval är likadana i olika versioner. Du kan hämta Photoshop gratis och prova en begränsad tid -ADOBE

  Verktyg i Photoshop: Skriv ut och ta med dig om du inte är bekant med verktygen.     Grupper av verktyg (nedan) finns under alla verktyg med pilsymbol.    Använd   Shift+kortkommandot   för att växla mellan och välja undergrupper.


Verktyg i Photoshop: Skriv ut och ta med dig om du inte är bekant med verktygen.
  
Grupper av verktyg (nedan) finns under alla verktyg med pilsymbol. 
Använd Shift+kortkommandot för att växla mellan och välja undergrupper.

N2 Öppna ett photo eller egen mönster i photoshop och se om du kan 
följa uppgiften som finns HÄR. Det spelar inte någon roll hur bra det går
men du kommer att öka kunskapen om Photoshops miljö. 

Lucka till!