Digital Textiles Academy

DIGITAL TEXTILTRYCK, FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM), INTENSIV Kurs PRO, OM HELA PROCESSEN. 2 DAGAR

DIGITAL TEXTILTRYCK - FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM) -  INTENSIV 2 DAGARS WORKSHOP PRO OM HELA PROCESSEN.

En kurs för formgivare, konstnärer, fotografer och andra kreativa själar som vill ta ett steg till i att arbeta med eller experimentera med digitalt textiltryck som ytterligare ett sätt att arbeta konstnärligt på.

Digitalt textiltryck är ett intressant medium som inte ersätter det handgjorda men med dagens metoder kan visa sig vara ett välkommet, roligt, spännande och professionellt givande arbetssätt att utforska.

Klicka här för att läsa mer om framtida trender inom digitaltryck.

Kursen vänder sig till dig som redan är van att arbeta i PHOTOSHOP, med du behöver inte jobbat med textil för att delta. 

DIGITAL TEXTILTRYCK - FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM) -  INTENSIV 2 DAGARS WORKSHOP PRO OM HELA PROCESSEN.

En kurs för formgivare, konstnärer, fotografer och andra kreativa själar som vill ta ett steg till i att arbeta med eller experimentera med digitalt textiltryck som ytterligare ett sätt att arbeta konstnärligt på.

Digitalt textiltryck är ett intressant medium som inte ersätter det handgjorda men med dagens metoder kan visa sig vara ett välkommet, roligt, spännande och professionellt givande arbetssätt att utforska.

Klicka här för att läsa mer om framtida trender inom digitaltryck.

Workshopen vänder sig till dig som redan är van att arbeta i PHOTOSHOP, med du behöver inte jobbat med textil för att delta. 

Vill du delta få grunder i photoshop läs mer om Kursen i grunder i Photoshop

Vi utgår från foton, skisser och tidigare mönster som blir till upprepade mönster. Vi kommer att arbeta med att förbereda filer för tryck, där en och samma grundtanke kan appliceras för tryck på andra material såsom glas, metall, trä mm.

Efter workshopen kommer du att kunna applicera dina nya kunskaper på att beställa digitaltryck. Du kan också förbereda, bearbeta och skicka filer samt kommunicera med tryckerier i Sverige eller i andra länder. Du lär dig att arbeta i Photoshop på ett mer fritt och tidsbesparande sätt och kan sedan använda dessa kunskaper för både screen- och digitaltryck.

DIGITALTRYCK kan användas till:

-att skapa modetyger, inredning, tapeter, textilkonst, scendekorer, utsmyckning, teaterkläder, skärmväggar, banderoller, reklam samt specialprojekt för konstnärer, fotografer mf.

Det finns många fördelar med digitalt textiltryck:

• Fritt antal mönster per meter

• Hög kvalitet

• Ingen minimiorder

• Obegränsat antal färger

• Bra tvättbarhet, ljusäkthet

• Miljövänlighet

• Kan tryckas på allt fler olika material

Om workshopen:

DIGITAL TEXTILTRYCK - hur tänker man?

I momentet ”Photoshop” går vi igenom färgkorrigering, retuschering, hur man arbetar med lager och markeringar för mönster, filtyper och komprimering, bildstorlekar och bildupplösning lämplig för beställning av tryck.

• genomgång av att importera och optimera bilder

• genomgång av photoshop funktioner för digitaltryck mm.

• genomgång av och skanning av original filer /alster

• genomgång av sparande av filer, ändring av storlek och upplösning, arbete med färgvariationer

• tips på andra användbara funktioner i Photoshop

• genomgång av rapportering i Photoshop

Detta följs av allmänna designtips som att behålla handgjorda effekter, rastrera bild mm.

Digitalt textiltryck

I momentet “Digitaltryck” går vi igenom grunderna i digitaltryck. Olika fördelar och möjligheter att på ett varierande sätt skapa rapporter, repeterande mönster i photoshop, och möjligheter i att arbeta på gränsen mellan handtryck och digital textiltryck.

• digitalt textiltryck, hur tänker man?

- introduktion till textilier, färger och tryckerier

- ett generellt förberedande av alster för digitaltryck

- genomgång av filstorlekar

- uppladdning och beställning av tyger

• genomgång av tryckprover

• tips på hur man kan undvika kostsamma misstag

• presentation av olika möjligheter, trender och designers inom digitaltryck

Obs! Vi går igenom hur man enkelt skickar iväg ett test till digitaltryck

_____________________________________________________
Vill du lära dig grundläggande photoshop för textiltryck?            
GRUNDER I PHOTOSHOP FÖR TEXTILTRYCK
joannabodzek.com/digital-printing-course/photoshop-grund

INTENSIV KURS I “DIGITALTRYCK PRO” 2dagar FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM), INTENSIV KURS PRO, OM HELA PROCESSEN
www.joannabodzek.com/digital-printing-course/kurspro

_____________________________________________________

Förkunskaper
:

Vana av arbete i PHOTOSHOP

Behöver du grunder i photoshop läs mer om kursen ”Grunder i Photoshop”.

Viktigt!

Egen laptop med Photoshop installerat behövs till kursen. Här kan man ladda ner Photoshop provversion:  (obs! den gäller i 7 dagar, sedan kan programmet abonneras månadsvis)

Övrigt:

I kursavgiften ingår: ett kurshäfte på engelska, fika, frukt och kakor :)

OBS! KURSEN ÄR PÅ SVENSKA MEN KURSMATERIALET ÄR PÅ ENGELSKA

Anmälningsinformation
Antal platser: 8 personer per kurs 

Adress:

kommer inom kort

Bokningsinfo:

Bokning görs genom att skicka en anmälningsmail till: joanna@joannabodzek.com samt genom att betala in bokningsavgift på 400 kr till BG nr:  5143-5998.

Tack för att du betalar in hela avgiften senast 10 dagar innan kursstart.

Avgiften betalas vanligtvis inte tillbaka men i fall av sjukdom går det bra att delta i kursen på ett annat kursdatum. Om kursen skulle bli inställd, betalas givetvis alla kursavgifter tillbaka inom ca 5 arbetsdagar.

Kursvgift: 4490 kr / inkl. moms

Välkommen!

Joanna
Kontakta mig

Digital Print on Silk Organza from hand drawing, shawl collection.

Digital Print on Silk Organza from hand drawing, shawl collection.

 

med start under 2019, E-KURSer, Digital textiltryck lär dig HELA PROCESSEN på samma plats och i din takt.

shawl.jpg

under 2019

Digital Textiltryck
från bild till beställning!PHOTOSHOP som verktyg
för digital textiltryck!

allt på samma plats med hjälp från mig.

EARLY BIRD GÄLLER!

E-KURSER

E- DIGITAL TEXTILE ACADEMY Det är ett nöje att inbjuda er till kommande e-kurser.

Vad kan man använda digital tryck till? Att producera kläder, väskor, assessorer, textil, kläder, teaterkostym, reklam, utsmyckning, konst…… tja.. oändligt mycket! Du lär dig att översätta dina grafiska bilder eller foto till rapporterade mönster och blanda teknologi med det högst konstnärliga och handgjorda!

Efter kursen kommer du att få grundläggande kunskaper och färdigheter i digital textil design, bild bearbetning och förberedelse av textila mönster. Det är en behov-inriktad kurs där dina behov bestämmer hur du jobbar. 

Du kommer att kunna förbereda, ladda upp och skicka professionella filer för textiltryck. Du får grundläggande kunskaper i bildbearbetning: färdigheter i hur man scannar en bild för textiltryck i passande upplösnings, användning av photoshop effekter för att skapa effekter för textiltryck samt repeterande mönster i dator. 

Dessutom kommer du kunna ladda upp och skicka en beställning till Digital-textil-tryck Byrå, du kan beställa swatches eller så lite som 1 meter per design.
För att skapa mönster kan du använda dina photo, skisser, konstverk, grafiska bilder etc.

(Om du vill testa BETA VERSION av en kurs maila mig för info! hör gärna av dig via mail.)

Hur går det till?
Under flera halvtimme långa lektioner får du tillgång till video packat med intro till Photoshop och kurs i digitaltryck. Lektioner kommer med flera tillhörande video samt övningar som du kan göra i din egen takt under en vecka eller så länge du behöver, sedan är det bara att gå till nästa lektion.
Du får också möjlighet att ställa frågor om pågående arbete. Lektioner är i form av små tydliga videoklipp där jag pratar dig igenom veckans arbete. Vill du få Newsletter där jag förklarar exakt hur det fungerar, beskriver kursprogram, ger tips anmäl dig nedan.
Kan du hantera YouTube så kan du gå en E-kurs, det är faktisk superenkelt och du får allt information som behövs.
Hör gärna av dig här.

Det finns många fördelar med digitalt textiltryck:
Fria antal mönster per meter
Hög kvalitet
Ingen minimiorder
Obegränsat antal färger
Bra tvättbarhet
Miljövänligt
Kan tryckas på fler och fler material


KURS: VERKLIGA GRUNDER i PHOTOSHOP
en kurs som du kan jobba med i din egen takt med en lifelong tillgång till kursen.!
Kunskaper kan användas för att enbart kunna använda Photoshop, go vidare till digital textiltryck kurs eller för att till ex. skapa och skicka presentationer.
Verkliga grunder! Vi tar det från början, som att öppna program, titta på hur den är organiserat, om att spara filer i dator, ändra storlek på bider, vad är upplösning och annan grundläggande information som gör att du kan sedan använda programmet.
Denna kurs är för dig som vill förstå hur Photoshop kan användas som verktyg i det konstnärliga arbete, att skapa presentationer, anpassa bilder för utskick etc.
Passar dig som verkligen är ny till Photoshop och vill ha en basic och tydlig introduktion i grundläggande funktioner i Photoshop, sådant som gör att man blir mer säker på att röra sig i programmets miljö och förstår några (få men viktiga) termer och funktioner som gör livet lättare!
Som att: Redigera digitala bilder—flertal markeringsverktyg, lager, lagermasker, blandningslägen, förenklingar, filter, skapa konturer mm
Färgbilder — verktyg för nyans och färgändringar: genomgång av flera möjliga verktyg och tillvägagångssätt -skapa gråskala - rastrering.
mm.

Kursen beräknas vara klar 2019
Vill du ha en email om kurstart, program lektionsdetaljer ? maila mig här! eller anmäl dig till Newsletter nedan


KURS: DIGITAL TEXTILTRYCK, EN KURS O HELA PROCESSEN
Från skiss, konstverk eller photo till en beställning.
Allt som du behöver veta för att skapa en design eller konstverk, välja material och skicka filer för tryck.
En riktigt bra kurs som tar dig från bild i dator till en leverans av tryck på textil eller annan material. Du får lära dig hur Photoshop kan användas som verktyg i anpassning eller skapande av mönster för att sedan skapa en tryckfärdig konstverk eller produkt.

Under kursen tar jag upp:
DIGITAL TEXTILTRYCK (gäller för tryck på andra material)  hur tänker man?
Genomgång av photoshop funktioner för digitaltryck mm.
Introduktion (textilier, färger , tryckerier etc).
Förberedande av alster för digitaltryck.

Om kontakt med tryckerier, adresser och tips.
Uppladdning och beställning.
Hur kan man undvika kostsamma misstag.

Photoshop
I momentet Photoshop går du igenom grunderna i digital bildbehandling for textiltryck (gäller för andra material) ljus- och färgkorrigering, retuschering, hur en kan arbetar med lager och markeringar, masker och blandningslägen, filtyper och komprimering, bildstorlekar och bildupplösning mm.
Du får också en inblick i hur man tänker/gör/ skickar original för digitaltryck samt genomgång av att Importera och optimera bilder -skanning, upplösning, nivåer, kurvor, färgkorrigering, skärpning, retuschera, etc.

Digital textiltryck
I momentet Digitaltryck går du igenom grunderna i digitaltryck, fördelar och möjligheter - att på varierande sätt skapa rapport -repeterande mönster i photoshop, möjlighet att arbeta på gränsen mellan handtryck och digital textiltryck.

Du lär dig att arbeta med nya eller bearbeta tidigare bider/mönster på ett mer fritt och tidsbesparande sätt och kan sedan använda kunskaper för digitaltryck
Obs! vi går igenom hur man enkelt skickar ett prov till digitaltryck!.

Förutom photoshop tar jag up materiallära, information om tryckerier samt kommunikation med tryckerier, om hur man beställer prover, jobbar på ett kostnadseffektivt sätt och undviker kostsamma misstag, och mycket mer


. Vill du ha en email om kurstart, program lektionsdetaljer ? maila mig här! eller anmäl dig till Newsletter nedan

Har du frågor hör gärna av dig!
joanna@joannabodzek.com

ANDRA KURSER:                      
GRUNDER I PHOTOSHOP FÖR TEXTILTRYCK
joannabodzek.com/digital-printing-course/photoshop-grund

INTENSIV WORKSHOP I DIGITALTRYCK (avancerat)
https://joannabodzek.com/digital-printing-course/workshop

i November! Seminariet Digital textiltryck trender nutid och framtid.
joannabodzek.com/digital-printing-course/futuretrends

miniSeminarium: VISION

VISION: Digitaltextil tryck trender nutid och framtid. ( nya datum anonseras i dec 2018)

Inga nya datum fn.
ca 1.5 timme

"Det sker en stor förändring inom textiltryck. Detta drivs av ett antal faktorer, inklusive framsteg inom digitala textilskrivare och bläck, samt efterfrågan på kortare serier, snabbare produktionstider och “customisation” av textila produkter för hemmet och mode och även konst. 
Digital textiltryck passar dessa marknadskrav och erbjuder ett nytt, grönare sätt att producera enastående textilier. "

När priset på digital textiltryck sjunker och kvaliteten på dessa produkter fortsätter att stiga, kan du förvänta dig att se en jättebom i det här marknadssegmentet under det närmaste åren.

Industrin förväntas växa i snabb takt på grund av ökningen av antalet investeringar av de främsta marknadsaktörerna. Dessutom förväntas FoU-projekten som fokuserar på bättre och kostnadseffektiva digitala textilbläckberedningar ge stora möjligheter till tillväxt för hela marknaden.

 Digitala textiltrycksmetoder och tillväxten har ökat utvecklingen av marknaden för digital textilfärg. De färger som används på  kläder samt på storformat rullar av textilier har förtjänat stor popularitet över olika applikationer och sektorer. Ökningen av efterfrågan på 3D-tryckteknik har också utökat marknaden för digitala textitryckfärger, vare sig det gäller kläder, hushållsteknik eller textilier.

“prediction by Smithers Pira”

Under seminariet pratar jag om hur digital tryckteknik tar oss närmare helt anpassningsbara kläder

Om hur photoshop kan användas som verktyg för digital textiltryck

Digital tryck ett relativt nytt utryck för konsten (glas, textil, trä etc)

Vad är Digital C?  Framtiden för själv designade själv- beställningsbara, kroppsanpassade kläder är här.

Seminariet passar många inte bara textilare,  också andra yrkesgrupper som håller på med inredning, scen, kostym , mode,  ja, kanske foto och så vidare. 
Boka din plats och om du vill får du hemskt gärna sprida det det kan varit mycket intressant forward looking seminarium .

620-SandD-textiles.jpg

BOKA PLATS:

Namn *
Namn

Grunder i Photoshop för konstnärer (samt inför digital textiltryck) 1dag

2019
tisdag den 26 februari - Kalmar
(fullbokad)

Söndag den 27 oktober -Stockholm

längd: 1 dag (ca 9.30-16.00)

nya datum inom kort

Det är en kurs om Verkliga Grunder i Photoshop!

Denna kurs är för dig som vill förstå hur Photoshop kan användas som verktyg i ditt konstnärliga arbete. För att kunna skapa presentationer, anpassa bilder för utskick etc.

Dessa kunskaper kan användas för att enbart kunna använda själva programmet eller som en förberedelse till kursen i digitalt textiltryck men också för att till ex. ha mer kontroll på att skapa och skicka presentationer.

Vi tar det från början och går igenom saker som att öppna program, titta på hur den är organiserat, att spara filer i datorn, att ändra storlek på bilder, vad är upplösning och annan grundläggande information som gör att du sedan kan använda programmet.

Kursen passar dig som verkligen är ny i Photoshop och vill få en bas och en tydlig introduktion i grundläggande funktioner dvs. sådant som gör att man blir mer säker på att röra sig fritt i programmets miljö och förstå några få, men viktiga termer och funktioner.

Med min unika kompetens inom design, mönster, textil och data, hjälper jag dig på ett enkelt sätt att förstå hur du kan använda Photoshop som verktyg på ett sätt som gör det konstnärliga livet lättare!

I momentet ”Photoshop” går vi även igenom grunderna i digital bildbehandling för textiltryck. (gäller även för tryck på andra material)

I detta moment får du också en inblick i:

– hur man organiserar filer i datorn

– olika filtyper och komprimering

– bildstorlekar och bildupplösning

– ljus- och färgkorrigering av bilder / foto

– retuschering

– arbete med lager, masker och blandningslägen

Välkommen!

Klicka här för att läsa mer om framtida trender inom digitaltryck.

Vill du fortsätta med kurser om digital textiltryck?
         
INTENSIV WORKSHOP I DIGITALTRYCK (avancerat) DIGITAL TEXTILTRYCK, FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK, INTENSIV WORKSHOP OM HELA PROCESSEN. 1 DAG
WW.joannabodzek.com/digital-printing-course/workshop

INTENSIV KURS I “DIGITALTRYCK PRO” FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM), INTENSIV KURS PRO, OM HELA PROCESSEN. 2 DAGAR
www.joannabodzek.com/digital-printing-course/kurspro

Viktigt!

Du behöver en grundläggande datorvana för att delta, inte en vana i Photoshop men allmän datorvana är obligatorisk.

En egen laptop med Photoshop (OBS! inte Photoshop Elements) installerat behövs inför kursen.

Här kan man ladda ner en 7 dagar lång Photoshop /provversion.

Övrigt:

I kursavgiften ingår: ett kurshäfte på engelska samt tillgång till övningsuppgifter innan och efter kursen samt fika J.

OBS! KURSEN ÄR PÅ SVENSKA MEN KURSMATERIALET ÄR PÅ ENGELSKA

Anmälningsinformation:

Antal platser:

6-8 personer per kurs

Adress: Kontakta mig

Mer om mitt arbete på

http://joannabodzek.com/

Anmälan på:

maila joanna@joannabodzek.com

Bokningsinfo:

Bokning av plats på kursen görs per mail och genom att betala in kursavgiften eller bokningsavgiften på 300 kr till Bankgironummer 5143-5998.

Hela avgiften betalas in senast 10 dagar innan kursstart.
Den betalas vanligtvis inte tillbaka men i fall av sjukdom går det bra att delta i kursen på ett annat kursdatum.
Om kursen inte skulle bli av betalas alla kursavgifter tillbaka inom ca 3-5 arbetsdagar.

Kursavgift: 1990 kr / inkl moms /
Du får 400 kr tillgodo om du fortsätter vidare på Digitaltryck kurs eller workshop.

Välkommen!

Joanna, Kontakta mig
_____________________
Joanna Bodzek Studio
www.joannabodzek.com

workshop Pro: DIGITAL TEXTILTRYCK, Från konstverk till Beställning av textiltryck, INTENSIV WORKSHOP OM HELA PROCESSEN. 1 dag

2019
Lördag den 09 februari -Stockholm
(få platser kvar)
Söndag den 03 mars -Kalmar
Lördag den 27 april -Stockholm

En workshop för formgivare, konstnärer, fotografer eller andra kreativa själar som vill ta ett steg till att arbeta eller experimentera med digital textiltryck, som ett annat sätt att jobba konstnärligt på eller att producera textilier mm. Digital textiltryck är ett intressant medium som inte ersätter det handgjorda men med dagens metoder kan visa sig välkommet, roligt, spännande och professionellt givande arbetssätt att utforska.

Klicka här för att läsa mer om framtida trenden inom digitaltryck.

Workshopen vänder sig till dig som jobbar redan obehindrat i PHOTOSHOP, med du behöver inte jobba med textil för att delta.
( Vi utgår från det textila sättet att jobba med bild som blir till mönster och till upprepade mönster och du kommer att arbeta med att förbereda filer för tryck där samma grundtanke kan appliceras för tryck på andra material så som glas, metall, trä mm.)


Efter workshopen kan du applicera ditt kunnande på att beställa digitaltryck.  Efter kursen  kommer du att kunna förbereda, bearbeta och skicka filer samt kommunicera med tryckerier i Sverige eller i andra länder. Du lär dig att arbeta, via Photoshop, på ett mer fritt och tidsbesparande sätt och kan sedan använda kunskaper för både screen och digitaltryck. 


(Vill du lära dig grundläggande photoshop för textiltryck?            

GRUNDER I PHOTOSHOP FÖR TEXTILTRYCK
joannabodzek.com/digital-printing-course/photoshop-grund

INTENSIV KURS I “DIGITALTRYCK PRO” 2 dagar FRÅN KONSTVERK TILL BESTÄLLNING AV TEXTILTRYCK (GLAS, TRÄ MM), INTENSIV KURS PRO, OM HELA PROCESSEN. www.joannabodzek.com/digital-printing-course/kurspro )

DIGITALTRYCK

För att skapa modetyger, inredning, tapeter, textilkonst, scendekorer, utsmyckning, teaterkläder, skärmväggar, banderoller, reklam samt specialprojekt för konstnärer, fotografer mm.

Det finns många fördelar med digitalt textiltryck:

• Fritt antall mönster per meter

• Hög kvalitet

• Ingen minimiorder

• Obegränsat antal färger

• Bra tvättbarhet, ljusäkthet

• Miljövänlighet

• Kan tryckas på allt fler olika material som glas, trä, metall, plast mm


Om workshopen:

DIGITAL TEXTILTRYCK hur tänker man: Photoshop

I momentet Photoshop går du igenom färgkorrigering, retuschering, hur en kan arbetar med lager och markeringar för mönster, , filtyper och komprimering, bildstorlekar och bildupplösning lämplig för beställning av tryck.

•genomgång av att Importera och optimera bilder.

•genomgång av photoshop funktioner för digitaltryck mm.

• genomgång av och scanning av originalfiler/alster.

•genomgång av photoshop funktioner för digitaltryck, sparande av filer , ändring av storlek och upplösning, jobba med färgvariationer.

• tips på andra användbara funktioner i Photoshop.

• genomgång av rapportering i Photoshop.

Detta följs av allmänna designtips som att behålla handgjorda effekter, rastrera bild mm.


Digital textiltryck

•I momentet “Digitaltryck” går du igenom grunderna grunderna i digitaltryck, fördelar och möjligheter - att på varierande sätt skapa rapport -repeterande mönster i photoshop, möjlighet att arbeta på gränsen mellan handtryck och digital textiltryck.

•Genomgång av tryckprover.

• digital textiltryck , hur tänker man, introduktion (textilier, färger , tryckerier etc).

samt förberedande av alster för digitaltryck/, generellt. Filstorlek. uppladdning och beställning av tyger.

• hur kan man undvika kostsamma misstag.

• presentation av olika möjligheter , trender och designers inom digitaltryck.

Obs! vi går igenom hur man enkelt skickar en test till digitaltryckbyrå.Förkunskaper
:

Vana av användning av PHOTOSHOP

Viktigt!

Egen laptop med Photoshop installerat behövs till kursen. Här kan man ladda ner Photoshop /provversion:

Övrigt:

I kursavgiften ingår: kurshäfte på engelska,
fika.

OBS! KURSEN ÄR PÅ SVENSKA MEN en del av KURSMATERIALET ÄR PÅ ENGELSKA


Anmälningsinformation:

Antal platser:

7 personer per kurs

Adress

Fn en atelje vid Karlaplan :)


Bokningsinfo:

Bokning av plats på kursen görs genom att skicka anmälnings-email till maila joanna@joannabodzek.com

och betala in  bokningsavgift på 400 kr.

Bankgironummer   5143-5998

Hela avgiften betalas senast 10 dagar innan kursstart.
Den betalas vanligtvis inte tillbaka men i fall av sjukdom går det bra att delta i kursen på ett annat kursdatum.
Om kursen inte skulle bli av betalas givetvis alla kursavgifter tillbaka inom ca 5 arbetsdagar.
Kursavgift: 2490 /inkl moms

Välkommen!
Joanna


Kontakta mig

_________________

Joanna Bodzek Studio
www.joannabodzek.com
Kontakta mig

 

Grundkurs i worpress, att bygga egen hemsida och/eller webshop

Vill du lära dig att skapa en hemsida/blogg och/ eller en webbshop och sedan administrera innehållet med hjälp av Wordpress?

Kurslängd:
3 dagar:  Du kan välja att konstruera, uppdatera, bygga ut en Wordpress                                      hemsida/blog
4 dagar: Du kan välja att konstruera webbshop och hemsida

1 dag:     Du kan välja att konstruera webbshop (läggs till din befintliga hemsida i                     Wordpress)

 

Och/eller att skapa en komplett online shop i wordpress till din befintliga eller en ny websida.

Du jobbar direkt mot ett eget hemside-konto på min eller din egen server, och efter kursen har du tillverkat en färdig hemsida. Med denna kurs får du en helhetssyn på Wordpress och du kan börja använda verktyget direkt efter kursen.

Wordpress är ett flexibelt publiceringsverktyg som låter dig hantera och underhålla en webbplats precis efter dina behov. Möjligheterna är oändliga och det finns mycket att lära om programmet och hur man bygger modern kommunikation med sina kunder.

Programmet är ett open-source verktyg vilket innebär att det är gratis att använda, uppdatera och sälja dina produkter från du betalar..

Använder du Wordpress även på grundnivå blir det enklare och roligare att arbeta med samtidigt som din webbplats blir professionellt uppbyggd.

KURS:
3 dagar: Du kan välja att konstruera, uppdatera, bygga ut en Wordpress hemsida/blog

4 dagar: Du kan välja att konstruera webbshop och hemsida

1 dag: Du kan välja att konstruera webbshop (läggs till din befintliga hemsida i Wordpress) det är idag enkelt att ansluta en betalningmetod till shopen.

Exempel på min sida: http://kimonoreconstruction.joannabodzek.com/

 

Förkunskaper: Allmän datorkunskap.

Kursinnehåll

Installation, Domän & Webbhotell
Programuppbyggnad
Administrationsverktyget

        Skapa inlägg

        Inlägg

        Kategorier

        Etiketter

        Skapa sidor

        Innehåll

        Länkar

        Bilder

        Filer

        Formatering

        Menyhantering

        Sortera

        Anpassa

        Bilder

        Skapa spara bilder

        Ladda upp

        Redigera

        Bildstorlekar

       SKAPA WEBSHOP      

        Bildgalleri

        Skapa bildgalleri

        hantera bildgalleri

        Filmer

        Bädda in filmer

        Ladda upp filmer

        Teman

        Söka efter tema

        Installera tema

        Köpa tema online

        Widgets

        Anpassa widgets

        Lägg till facebooklänk

        Lägg till Flickr galleri

WORPRESS UPPBYGGNAD-                             3 dagar  kostnad 3500 kr  
Webbshop  och hemsida uppbyggnad                4 dagar 4500 kr
Webbshop (bara)                                         1 dag 1400 kr  
 (alla priser ex moms om du har företag)

 

Kontakt och anmälan:  m: 0703743312, e: joanna@joannabodzek.com